Компания Инновида
Eng
На главную
Карта сайта
Поиск по сайту

Свердла по металу: типи та ціни на цей вид інструменту

Якщо вам потрібно купити свердла по металу, в каталозі “Трейд Плюс” ви знайдете величезний вибір https://ua.tdp.com.ua/catalog/sverla-po-metallu. Зорієнтуватися в ньому дуже просто, якщо розуміти призначення кожного виробу.

Існують різноманітні типи свердел, призначених для роботи з металом, і їх ціни можуть значно відрізнятися залежно від бренду, матеріалу та технічних характеристик. Найбільш поширені:

  • Свердла по металу для вуглецевої сталі зазвичай використовуються для роботи з м'якими металами. Вони мають найнижчі ціни.
  • Свердла по металу зі швидкорізальної сталі (HSS) ефективні для різних металів, включаючи нержавіючу сталь.
  • Кобальтові свердла по металу забезпечують ще більшу міцність та тривалість служби, ідеально підходять для обробки твердих металів.
  • Свердла з карбідом вольфраму використовуються для свердління високотвердих матеріалів, таких як титан або сплави. Це найдорожчий сегмент.

Ціни можуть варіюватися в залежності від бренду, країни виробництва, комплектації та якості матеріалів. Дешеві свердла по металу можуть відмінно працювати для легших завдань, але для складніших та більш професійних робіт варто обирати якість.

Перейшовши за посиланням, ви зможете купити свердла по металу різних типів та закрити будь-які домашні або виробничі потреби. Тут є оснащення для ручного електроінструменту, промислових верстатів з ЧПУ. Перелік виробників допоможе обрати оптимальний баланс ціни та якості. Замовляйте одразу все необхідне та заощаджуйте на доставленні. Пересилка — по всій Україні.