Компания Инновида
Eng
На главную
Карта сайта
Поиск по сайту

Особливості фурнітури для складних дверей-книжка

Іноді жодні дизайнерські вихиляси не допомагають вмістити звичайний дверний блок, бо йому ніяк буде відчинятися. Та що робити, якщо двері дуже необхідні? Ви можете вибрати міжкімнатні двері гармошка. Особливими їх робить спеціальна фурнітура. Вона включає різноманітні компоненти, які забезпечують надійне функціонування та зручне відкривання та закривання:

  • Окремі механізми дозволяють кожній секції дверей-книжок вільно рухатися і легко складатися, наче згортається та розгортається звичайна книжка.
  • Спеціальні фіксатори утримують полотно в потрібному стані.
  • Використовуються спеціальні конструкції ручок без частин, що виступають над поверхнею міжкімнатних дверей гармошка. Інакше вони заважатимуть складатися.
  • Кожна стулка має ролик, що рухається вздовж направляючої. Це утримує конструкцію в потрібні площині.

  

Перед вибором фурнітури для складних дверей-книжок важливо враховувати специфікації і характеристики самого виробу, а також враховувати індивідуальні вимоги конкретного проєкту. Аби міжкімнатні двері гармошка послугували справді довго, потрібно обирати якісну фурнітуру і виробника конструкції, який точно дотримується розмірів.

Наразі в Україні найкращим виробником міжкімнатних дверей гармошка є фабрика “Дорум”

На їхньому власному сайті ви знайдете безліч цікавих моделей, а також корисну інформацію щодо вибору та встановлення подібних конструкцій. Переходьте за посиланням на ресурс виробника та додавайте його в обранні. Так ви швидко віднайдете його за потреби.